Aktualności
29-04-2022
22-04-2022
PROCEDURA AML – BIURA RACHUNKOWE
19-04-2022
RODO WE WSPÓLNOCIE MIESZKANIOWEJ
13-04-2022
AUDYT KRI – BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI
25-03-2022
STANDARD BRC FOOD WERSJA 8
22-03-2022
SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI – NORMA ISO 22000
07-03-2022
CERTYFIKAT – NORMA ISO 27001
01-03-2022
SYSTEM GMP ORAZ HACCP
08-02-2022
CERTYFIKAT – ZGODNOŚĆ Z NORMAMI
01-02-2022
SYSTEMY BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI
24-01-2022
IFS FOOD – JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO
19-01-2022
SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI BRC FOOD
18-01-2022
GMP – DOBRA PRAKTYKA WYTWARZANIA
20-12-2021
DORADZTWO ORAZ MAPOWANIE PROCESÓW
13-12-2021
STANDARD IFS FOOD
01-12-2021
SYSTEMY ZARZĄDZANIA ISO
02-11-2021
AUDYT RODO
19-10-2021
KLIENCI NAS DOCENIAJĄ
19-10-2021
SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM INFORMACJI ZGODNY Z ISO 27001
05-10-2021
SYSTEMY ZARZĄDZANIA ORAZ MAPOWANIE PROCESÓW
04-10-2021
PODSTAWY PRAWNE DO PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH UCZNIÓW W SZKOŁACH
05-09-2021
DOBRA PRAKTYKA PRODUKCYJNA GMP
02-09-2021
SYSTEMY ZARZĄDZANIA ZGODNE Z SERIAMI NORM ISO
26-08-2021